Bij onze klantenservice is het vanwege Covid-19 en de vele aanvragen drukker dan normaal. We doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan u van ons gewend bent. Boretti streeft er naar om uw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Lees meer »

Verzenden & Retourneren

Webshop artikelen
Verzending
Bestellingen worden door Boretti gratis verzonden!

Retourneren
Wilt u artikelen die u besteld heeft in onze webshop retourneren, neem dan van tevoren contact met ons op via info@boretti.com of bel 020 - 436 34 39 voor meer informatie. Wij raden u aan om uw retour te melden via onze klantenservice, maar u kunt ook altijd het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken om binnen 14 dagen na ontvangst van uw product uw koop te ontbinden. De kosten voor het terug sturen zijn in beide gevallen voor rekening van u als consument.

Service onderdelen
Verzending
De verzendkosten zijn €10,- inclusief BTW per bestelling

Retourneren
Wilt u onderdelen die besteld zijn bij onze serviceafdeling retourneren, download dan hier het retourformulier en stuur deze samen met de onderdelen naar het opgegeven adres. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze service afdeling via 020 - 436 35 25.