Food

De Italiaanse keuken is vol van smaakvolle ingrediënten, passievol koken, stijlvol design, functioneel apparatuur, het samenzijn met de familie en samen genieten van heerlijke gerechten. Onze blogs bieden tips en inspiratie om zelf de Italiaanse passie voor koken, eten, koffie en design te ervaren en de Italiaanse sferen in eigen huis te halen.

Lees onze blogs

Spaghetti alle vongole

een Italiaanse klassieker

Een klassiek recept en eentje die je moet kunnen bereiden is die van spaghetti alle vongole veraci, een voorgerecht van simpele zeevruchten en geschikt voor elk seizoen.

Lees Meer

Ultiem gerecht door chef-kok Lucas Rive

Gepocheerde tournedos met pasta van koolrabi

Een klassiek recept van chef-kok Lucas Rive met een overheerlijke twist: in olijfolie gepocheerde ossenhaas, pasta van koolrabi, groente-kruidensla op een lasagne vel, parmezaan en een pesto van rucola sla.

Lees Meer

Ultiem gerecht door chef-kok Ron Blaauw

Rode mul filet gevuld met visfarce

Rode mul filet gevuld met visfarce van chef-kok Ron Blaauw. Deze visfarce is een sensatie voor jouw smaakpapillen. Bekijk het recept en probeer het zelf.

Lees Meer

Pasta Burro e Salvia

snel & makkelijk

'Pasta burro e salvia' is een voorgerecht met kaas, melk en kruiden. Een simpel en snel te bereiden gerecht, want de Italianen kunnen het weten, eenvoudige gerechten kunnen juist de lekkerste zijn. In de tijd dat de pasta wordt gekookt, is er precies genoeg tijd om een romige smaakvolle saus te bereiden! Als er weinig tijd is om een gerecht te bereiden is de 'pasta burro e salvia' ideaal om als voorgerecht op tafel te zetten.

Lees Meer

Zelf ijs maken

Gelato: hoe je 'm ook wil

De echte gelato haal je als ijsliefhebber natuurlijk in Italië. Een gelato wordt ambachtelijk gemaakt met de traditionele ingrediënten room, melk en eieren. Hier kunnen naar smaak vers fruit, chocolade of noten worden toegevoegd. Het is maar net wat jij lekker vindt.

Lees Meer

Bezoek ons Experience Center