Classico Boretti Nederland – 12 mei 2018

Voor het eerst zijn er dit jaar niet twee maar drie door Boretti gesponsorde wielertochten. Zaterdag 12 mei vindt de 11de editie van de Classico Boretti Nederland plaats, een begrip onder de Nederlandse toertochten. In de afgelopen 10 jaar is de Classico Boretti uitgegroeid tot een van de populairste wielertoertochten; bekend om o.a. het felbegeerde unieke gratis wielershirt en de Pasta Party na afloop. Vanuit Ede loopt het prachtige parcours met veel beklimmingen over de Utrechtse Heuvelrug. De Grebbeberg, de Amerongse berg en de Posbank worden beklommen; ook de Italiaanse weg (beklimming van 7%) mag met deze Italiaanse sfeer niet ontbreken.

Uw Boretti wielerkleding bestelt u hier: https://www.zaesshop.nl/boretti. Kijk voor meer informatie en inschrijving op classicoboretti.nl.

Stelvio

16 juni 2018

De Passo dello Stelvio, een bergpas in het noorden van Italië, is met zijn 2758 meter de hoogste pas in Italië en één van de zwaarste beklimmingen in het wielrennen.

Lees meer

Classico Boretti België

5 augustus 2018

Voor het 5de jaar op rij palmt Boretti de Grote Markt van Herentals in om er een fantastische zomerse fietsdag van te maken.

Lees meer

Boretti BBQ Academy

7 zaterdagen in april t/m juli 2018

Sta versteld van de vele opties die er zijn en woon een exclusieve Boretti BBQ Academy bij.

Lees meer

Bezoek ons Experience Center