Boretti volgt de richtlijnen van de overheid rondom COVID-19. Wij doen er alles aan om u in deze tijd van dienst te zijn. Wegens voorzorgsmaatregelen gaat dit minder snel dan u van ons gewend bent. Ook is bezoek aan het experience center alleen mogelijk op afspraak.. Lees meer »

Boretti Experience Center

Laat u inspireren in het Boretti Experience Center België en krijg vrijblijvend advies op maat. U kunt op afspraak zelf onze uitgebreide collectie aan keukenapparatuur testen en bekijken. Vul het contactformulier volledig in en er wordt contact met u opgenomen voor een afspraak.

Voor informatie over uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacy statement.

Wanneer is het Experience Center België open

Onze toonzaal kan na telefonische afspraak bezocht worden van maandag t/m donderdag van 08:30 uur tot 16:30 uur en op vrijdagen van 08:30 tot 16:00 uur. In het weekend en op feestdagen is het Experience Center gesloten.

Afwijkende openingstijden op feestdagen

Op feestdagen zijn er afwijkende openingstijden: Nieuwjaar (dinsdag 1 januari), Paasmaandag (maandag 22 april), Dag van de Arbeid (woensdag 1 mei), O.H. Hemelvaart (donderdag 30 mei), Pinkstermaandag (maandag 10 juni), O.L.V. hemelvaart (donderdag 15 augustus), Allerheiligen (vrijdag 1 november), Wapenstilstand (maandag 11 november) en met Kerstmis (woensdag 25 december) is het Experience Center gesloten.

Wat is het bezoekadres Experience Center België

Diamantstraat 10
2200 Herentals