Bij onze klantenservice is het vanwege Covid-19 en de vele aanvragen drukker dan normaal. We doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan u van ons gewend bent. Boretti streeft er naar om uw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Lees meer »

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Het coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen met de nodige voorzorgsmaatregelen door te laten gaan en houden u graag op de hoogte van hoe Boretti omgaat met deze situatie.

Bestellingen
Vooralsnog kunt u 24 uur per dag shoppen op Boretti.com en hebben wij voldoende capaciteit om uw bestelling op tijd te versturen. Bij onze bezorgdiensten is het momenteel drukker dan normaal, waardoor uw bestelling soms 1-3 dagen vertraging kan oplopen. 

Klantenservice
Ook bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. Wij doen er alles aan op uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij streven er naar om uw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Experience Center
Om uw veiligheid te garanderen kan uw bezoek aan het Experience Center uitsluitend op afspraak. Plan uw bezoek gemakkelijk en snel online. 

Bedrijfsvoering Boretti
De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen dan ook de adviezen van het RIVM en de WHO om de verspreiding van het virus te vertragen. Als gevolg hiervan hebben wij besloten om de bedrijfsvoering te continueren met minimale fysieke aanwezigheid van medewerkers. 

Dit is een uniek moment in de geschiedenis, waar zowel bedrijven als consumenten nog geen ervaring mee hebben. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van producten en inspiratie!