Bij onze klantenservice is het vanwege Covid-19 en de vele aanvragen drukker dan normaal. We doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan u van ons gewend bent. Boretti streeft er naar om uw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Lees meer »

Heaters

Geniet op Italiaanse wijze het hele jaar door van het buitenleven met de Boretti Terrasheaters. Deze sfeervolle heaters zijn niet alleen een opvallend en aantrekkelijk design element in de tuin maar voegen ook aangenaam veel warmte toe aan uw terras. Waar de meeste heaters puur functioneel zijn, hebben de Boretti heaters een andere rol. Ze brengen sfeer, elegantie en luxe. De terrasheater is voorzien van wieltjes waardoor u niet gebonden bent aan een bepaalde plek in de tuin. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. De Terrasheater is niet meer weg te denken uit de tuin en het Italiaanse buitenleven. Geniet optimaal van het samenzijn in een natuurlijke en sfeervolle omgeving.

Heaters

   Actiemodellen

   Ontvang nu een seizoensvoorraad Boretti houtskool cadeau bij aanschaf van 1 van de actiemodellen.*

   1. Deze actie is geldig voor de aankoop van een Boretti Terzo, Tonello, Totti, Fratello, Carbone of Barilo barbecue (*).
   2. De actie bestaat uit één van de bovenstaande producten en de daarvoor samengestelde seizoensvoorraad.
   3. Maximaal 1 levering per bestelling.
   4. De actie geldt uitsluitend op de bovengenoemde actiemodellen die gekocht zijn op de webshop van nl.boretti.com en be.boretti.com
   5. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
   6. Boretti behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie te beëindigen. Boretti is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.
   7. De actie is niet geldig op producten die gekocht zijn via de Boretti Outlet (https://www.borettioutlet.nl)
   8. Vragen en opmerkingen aangaande deze actie of inzake reeds ingediende. aanvragen kunt u melden via het volgende e-mailadres: marketing@boretti.com