Collezione 2019

Barbecues & Buitenkeukens

U vindt bij Boretti een ruim assortiment aan barbecues. Zo zijn er compacte barbecues die u gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een weekendje weg en een groot aantal hoogwaardige barbecues voor thuis. Boretti biedt barbecue liefhebbers ook een scala aan houtskool barbecues. Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues. En speciaal voor de barbecue liefhebber die niet kan kiezen, heeft Boretti barbecues ontwikkeld die op zowel houtskool als gas werken. Boretti biedt de keuze tussen houtskool barbecues, gas barbecues en barbecues die op houtskool én gas werken.

Barbecues & Buitenkeukens

Boretti BBQ Academy

U denkt van alle barbecue mogelijkheden op de hoogte te zijn? Sta versteld van de vele opties die er zijn en woon een exclusieve Boretti BBQ Academy bij. U leert verschillende gerechten te bereiden, allen met een Italiaans tintje. U krijgt een Boretti schort cadeau, tevens ontvangt u 25% korting op alle barbecue accessoires.

Datum: Zaterdag 21 juli 2018
Locatie: Experience Center Amsterdam (Abberdaan 114)
Kosten: € 59,95 per persoon
Tijden: 11:45 uur - 15:00 uur. Start om 12:00 uur.
Voor aanmelding mail naar: marketing@boretti.com o.v.v. naam, telefoonnummer en aantal personen. U ontvangt een bevestiging per mail van ons.