Linea Toscana

Boretti komt met de perfecte oplossing voor consumenten die voor een uiterst gunstige prijs willen genieten van de voordelen van een echt Boretti fornuis dat van alle gemakken is voorzien. Wij presenteren de Linea Toscana: een luxe fornuizenserie, verkrijgbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding, uniek design én functioneel. De Toscana fornuizen zijn te verkrijgen met een gaskookplaat met daarbij één, twee of drie ovens, of met inductie met één of twee ovens. De stijlvolle gasfornuizen hebben vijf kookpitten, en de gebruiksvriendelijke inductiefornuizen hebben vier kookzones. De Linea Toscana is verkrijgbaar in de vier kleuren antraciet, inox, oud wit en zwart.

Kleur
Collectie
Afmetingen
Type fornuis
Afmetingen Oven 1
Afmetingen Oven 2
Aantal Kookzones
Beslag
Reset filters
  • <
  • >

Inductiefornuizen

Inductiefornuizen

Gunstige aansluitwaardes

De inductiefornuizen uit de Linea Toscana hebben gunstige aansluitwaarden waardoor deze zijn aan te sluiten op een 3-fase aansluiting.

+

Gasfornuizen

Gasfornuizen

Dual Fuel standaard

Sudderen op zeer laag vuur of wokken op de Aziatische manier. Met een Boretti Toscana gasfornuis zijn beide opties mogelijk. De Dual Fuel wokbrander is standaard.

+

Vier standaard kleuren

Vier standaard kleuren

Antraciet, inox, oud wit en zwart

Met vier standaard kleuren is er voor iedere Boretti liefhebber en kookfanaat wat wils!

+

Luxe features

Luxe features

Draaispit en telescopische geleiders

Met de draaispit zet u een overheerlijke kip of rollade binnen de korste keren klaar. Met de telescopische geleiders haalt u de ovenrekken en daarmee uw gerechten eenvoudig uit de oven.

+