Linea Inizio

Deze fornuizen zijn speciaal ontworpen om elke kookliefhebber van de kwaliteit en de uitzonderlijke stijl van Boretti te laten genieten. Doordat er slim is bespaard op details als kleur, en door een beperking van de keuzemogelijkheden, zijn de fornuizen wel heel scherp geprijsd. Boretti gelooft in briljante ideeën om u te inspireren. Dag in dag uit haalt Boretti het beste uit zichzelf om haar producten te blijven verbeteren. De fornuizen karakteriseren de kwaliteit van Boretti en zorgen dat u in een handomdraai, samen met de mensen waar u van houdt, van de beste gerechten kunt genieten. Met de fornuizen uit de Linea Inizio behoudt u de kwaliteit, de vormgeving in Italiaanse stijl en de gebruiksvoordelen van een echte Boretti, maar met een gunstiger prijskaartje.

Kleur
Collectie
Afmetingen Oven 1
Type Ovenruit
Aantal Kookzones
Beslag
Reset filters
  • <
  • >

XL-branderafstand

XL-branderafstand

Werkruimte om u tegen te zeggen!

Belangrijk bij de aanschaf van een fornuis is de afstand tussen de branders. Boretti fornuizen hebben een XL-branderafstand van 28 cm! Waardoor grote koekenpannen en soeppannen makkelijk achter en/of naast elkaar te plaatsen zijn. Kortom: maximale ruimte en gemak.

+

Professionele messing branders

Professionele messing branders

Kwaliteit van Boretti

Echte professionals hebben messing branders in hun keuken. Naast meer rendement, ook makkelijker schoon te maken dan reguliere branders. Bovendien geven messing branders die onderscheidende, professionele look!

+

Van slowcooking tot kort intens bakken en gratineren

Van slowcooking tot kort intens bakken en gratineren

30°C – 300°C oven

Alle elektrische ovens (behalve de VT 95 serie) uit de Linea Inizio kunnen een maximale temperatuur behalen van 300°C. Ideaal voor het bakken van échte Italiaanse pizza’s, gratineren en kort intens bakken. Stel de oven in tussen de 30°C – 99°C graden voor slowcooking. Lagere temperaturen zorgen voor een rijke smaakontwikkeling, omdat alle ingrediënten tijd hebben om smaak af te geven. Maak bijvoorbeeld pulled pork of bereid een heerlijke gevulde paprika.

+

Oven snel op temperatuur

Oven snel op temperatuur

QuickStart functie

Fornuizen uit de Linea Inizio zijn voorzien van een QuickStart voorverwarmsysteem, waardoor de ovens sneller op temperatuur zijn. Een oven van 90 cm kan bijvoorbeeld in slechts 9 minuten op 180°C worden gebracht.

+

Veilige koele deuren

Veilige koele deuren

Drievoudige glaslaag

Alle fornuizen en inbouwovens van Boretti zijn uitgevoerd met een meerlaagse glasdeur waardoor de buitenkant van de ovenruit een acceptabele temperatuur blijft houden. Hierdoor kunt u (of uw kinderen) zich niet branden aan de ovendeur.

+

Een heerlijk gegrilde kip of rollade

Een heerlijk gegrilde kip of rollade

Draaispit

De draaispit wordt standaard meegeleverd bij elk Boretti fornuis uit de linea Inizio. De draaispit begint te draaien als de draaispit functie op de ovenknop wordt geselecteerd. In combinatie met de grill bereidt een overheerlijke kip of rollade binnen een handomdraai.

+