Bij onze klantenservice is het vanwege Covid-19 en de vele aanvragen drukker dan normaal. We doen er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan u van ons gewend bent. Boretti streeft er naar om uw aanvraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Lees meer »

Dampkappen

De dampkappen van Boretti zorgen ervoor dat kookgeuren veilig en stil worden afgevoerd. Alle dampkappen zijn uitgevoerd met vetfilters en de meeste kappen ook met koolstoffilters. De meeste dampkappen zijn geschikt voor recirculatie; luchtjes worden geneutraliseerd en er wordt schone lucht weer de keuken in geblazen. Zo onthaalt u uw gasten op een diner zónder de bijpassende geurtjes, en is het voor elke kok aangenaam koken.

Dampkappen

Ook beschikbaar in de kleuren:
  • Antraciet
  • Inox

Dampkap afhankelijk van ruimte en dampsysteem

Dampkap afhankelijk van ruimte en dampsysteem

Het type dampkap dat geschikt is voor uw situatie hangt af van de ruimte die u beschikbaar heeft, en van uw persoonlijke voorkeur. Zo zijn er bij Boretti wanddampkappen, inbouw dampkappen, plafond dampkappen en eiland dampkappen verkrijgbaar. De eenvoudigste situatie is een afvoer naar buiten. In dat geval kiest u voor een Boretti dampkappen die geschikt is om aangesloten te worden op een luchtafvoer. Deze voert de kooklucht direct naar buiten af. Wanneer er geen afvoer naar buiten beschikbaar is, is een recirculatiesysteem een optie. Zoals gezegd wordt in dat geval de kooklucht gefilterd en schoon weer de keuken ingeblazen.

+