Boretti volgt de richtlijnen van de overheid rondom COVID-19. Wij doen er alles aan om u in deze tijd van dienst te zijn. Wegens voorzorgsmaatregelen gaat dit minder snel dan u van ons gewend bent. Ook is bezoek aan het experience center alleen mogelijk op afspraak.. Lees meer »

Boretti Maggiore Eenhendel Mengkraan 41cm

Chrome
Inclusief filterstopkranen Keramisch binnenwerk Inclusief aansluitslangen Uitrekbaar Boretti knop
  • Zwart
    RP 41 NERO

Mail dit product?

Vul het onderstaande formulier in en laat het ons weten.

Boretti Maggiore Eenhendel Mengkraan 41cm

RP 41 CROMO

De kraan is het meest gebruikte onderdeel in de keuken. Vandaar dat Boretti bij alle mengkranen veel aandacht besteedt aan het design. De Boretti kranen komen zowel in moderne als landelijke keukens goed tot hun recht. Ook de Maggiore kraan met uittrekbare douche, uitgevoerd in chroom, is een stijlvolle keukenkraan. Uiterst handig voor het wassen van groentes en het bespaart veel tijd. De kraan wordt geleverd inclusief twee filterstopkranen. Deze houden verontreiniging tegen en zorgen zo voor een langere levensduur.

Keukenkraan met keramische afdichting

De Boretti keukenkraan uit de Maggiore collectie is voorzien van een keramische afdichting, waardoor de kraan nauwelijks onderhoud vergt. Ook hoeft er door de keramische afdichting maar weinig kracht gezet te worden om de kraan dicht te doen. De kraan bereikt een temperatuur van 70 graden. Er stroomt 8 liter water per minuut uit de kraan.

Technische Specificaties

 

  • Afmetingen: 41cm
  • Uitrekbaar: ja
  • Binnenwerk: Keramisch
  • Aantal Hendels: 1 hendel

Downloads

Promotie

Vergelijkbare producten

Boretti Maggiore Eenhendel Mengkraan 41cm is toegevoegd aan uw winkelwagen

Bedankt voor uw bericht?

Wij hebben u een e-mail gestuurd ter bevestiging.